Design Week Milaan

Salone Internazionale del Mobile

Samen met Sit&Heat staan we op de Salone Internazionale del Mobile: de design week van Milaan en de grootste beurs op het gebied van interieurontwerp ter wereld. We maken deel uit van Tuttobene; waar Nederlandse ontwerpers hun werk presenteren.

Samenwerking Fieldfurniture | Sit & Heat

Twee innovatieve ontwerpen die als geen ander bij elkaar passen. De cocreatie 'Veldkeuken Sit & Heat' maakt een comfortabele beleving van dineren in de open ruimte. Zittend in de Veldkeuken Dinerunit met de warmte van de Sit & Heat kussens laat je beleven hoe bijzonder ieder park, plein, weiland of leegstaand pand kan zijn.
Met de op kuubkisten gebaseerde Veldkeuken verbindt Ontwerpstudio BOMM de mens met voedsel in open ruimte en Sit & Heat zorgt met haar kussens voor comfort en warmte op een maatschappelijk verantwoorde manier. De passie, die drijfveer om mooie projecten in de open ruimte te plaatsen brengt Veldkeuken en Sit & Heat samen.

Morgen, 9 april opent de beurs en deze sluit op 14 april. Graag nodigen wij jullie uit om te komen kijken. We zijn  te vinden op Via Tortona 31. Voor wie niet in de buurt is, maar wel nieuwsgierig: neem een kijkje op www.sitandheat.com of volg ons via deze website!