Vanaf nu kunt u reserveren voor bijzonderste restaurant in de regio!

Dit jaar bouwen wij een POP-UP restaurant, het 'Veldkeuken POP-UP Restaurant'! Vijf weekenden, gedurende twee dagen dineren. Op een unieke, steeds wisselende locatie: de ene keer in een overdekte bloeiende kersenbomen, de andere keer op een industriële plek in hartje Venlo. Met de Veldkeuken bouwen we een restaurant op culinair niveau. 70 zitplaatsen en een mobiele keuken waar chefkok Maurice Arends een totaal verzorgt viergangendiner zal bereiden. Steeds wisselend en met onze mooiste streekproducten. Uiteraard helemaal afhankelijk van de seizoenen. 

Wij zijn drie enthousiaste ondernemers met een passie voor design, hospitality en gastronomie: Ardie van Bommel eigenaar van Ontwerpstudio BOMM beweegt zich op gebied van publieke vormgeving en ontwierp de unieke VeldkeukenVivienne Curvers onder andere bekend van het culinaire concept Smaak 2.0 is al jarenlang gepassioneerd bezig met hospitality in al haar facetten en chefkok Maurice Arends die onder andere gewerkt heeft bij NOMA in Kopenhagen en El Celler de Can Roca in Girona, toont nu zijn culinaire kunsten in dit unieke restaurantconcept.

Natuurlijk wilt u hierbij zijn! Voor € 65,00 krijg u een voortreffelijk culinair viergangendiner met een prachtig begeleidend wijnarrangement, tafelwater en een afsluitend een heerlijk kopje koffie of thee. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze unieke culinaire ervaring!

 

Meer info