ontwerpstudio

Hi! Ardie van Bommel hier. Ik ben een zelfstandig ontwerper die invulling geeft aan ruimtes, zowel particulier als publiek, door middel van concepten en producten die mensen verrassen en blij(er) maken.

Achtergrond
Nadat ik afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven (2010, openbare ruimte- en productvormgever) heb ik ontwerpstudio BOMM gevestigd in Meijel waar ook mijn roots liggen.

Diensten
Naast mijn eigen productlijnen ontwerp én ontwikkel ik ook nieuwe producten en concepten. Ieder eindproduct is het resultaat van een enthousiast, creatief denkproces. Mijn projecten hebben één gemeenschappelijke deler: het samenbrengen van mensen.

Drive
Ik ben zeer betrokken bij alle projecten die ik aanga, niet alleen in de ontwerpfase maar ook daarna. Meestal begeleid ik ook de realisatie en logistiek. Ik volg mijn ‘beestjes’ tot ze tot leven komen.

Samenwerken
Ik heb een groot netwerk van inspirerende professionals en werk graag samen, zowel in de ontwerp- als de realisatiefase. Hierdoor kan ik iedere uitdaging aangaan. Geen project is te groot als we de handen ineenslaan!

Tot snel?